Hinnasto

Meikki

Päivä/Ehostusmeikki

60min/45€
Kun haluat olla huoliteltu arkenakin tai vaikkapa olet menossa johonkin erityiseen tilaisuuteen esimerkiksi edustustilaisuuteen. Kevyt ja raikas ehostusmeikki korostaa kauniisti kasvonpiirteitäsi ja saa ihosi hehkumaan. Koko meikkitehdään alusta loppuun asti luonnonkosmetiikalla ZAO-meikkisarjalla. Sertifioitu. Vegaaninen.

Ilta/Juhlameikki

90min/60€
Kun haluat kestävää, huoliteltua ja raikasta juhlameikkiä. Olitpa sitten menossa juhliin, erityisiin tilaisuuksiin tai vaikkapa bileisiin. Tehdään tyyliisi sopiva ja haluamasi juhlameikki. Koko meikki tehdään alusta loppuun asti 100% luonnonkosmetiikalla ZAO-meikkisarjalla. Sertifioitu. Vegaaninen.

Häämeikki(sis.suunnittelun)

90min/100€
Häämeikki sisältää meikin suunnittelun tärkeää päivääsi varten. Voit ottaa rennommin hääpäivänäsi, kun meikki on jo hyvin valmiiksi suunniteltu. Meikin suunnittelussa käydään yhdessä läpi toiveesi meikin suhteen, kuten meikin voimakkuus, sävyt ja tyyli. Oikeat sävyt testataan kasvoille, mutta koko meikkiä ei ole tarpeen tehdä suunnittelussa. Häämeikin suunnitteluun kannattaa varata aikaa 30min-1h. Itse häämeikkiin kannattaa varata aikaa 1,5h. Koko meikki tehdään alusta loppuun asti 100% luonnonkosmetiikalla ZAO-meikkisarjalla. Sertifioitu. Vegaaninen.

Sulhasen ehostus

15min/15€
Sisältää mahdollisten ihovirheiden peittämisen ja kevyen puuteroinnin. Ehostus tehdään 100% luonnonkosmetiikalla ZAO-meikkisarjalla. Sertifioitu. Vegaaninen.

Vuosilukumeikki

90min/70€
Teemajuhliin, polttareille, synttäreille...ihan mihin vain, kun haluat laittautua jonkun tietyn vuosikymmenen mukaisesti. Koko meikki tehdään alusta loppuun asti 100% luonnonkosmetiikalla ZAO-meikkisarjalla. Sertifioitu. Vegaaninen.

Meikki & Meikkiopastus

90min/70€
Saat yksilöllisen opastuksen haluamallesi meikille. Meikki voidaan käydä vaihe vaiheelta läpi tai sitten voidaan keskittyä johonkin tiettyyn asiaan. Aikaa kannattaa varata 1h-2h riippuen haluamastasi meikistä ja opastuksesta. Koko meikki tehdään alusta loppuun asti 100% luonnonkosmetiikalla ZAO-meikkisarjalla. Sertifioitu. Vegaaninen.
Kampaukset

Juhlakampaus

alk.30min/25€
Yksinkertaiset, helposti toteutettavat juhlakampaukset, kuten kihara/nuttura/letti kampaukset. Kampauksiin käytetty aika riippuu kampauksen vaativuudesta, hiusten pituudesta ja paksuudesta. Hinnat 25€/30 min ja siitä ylittävästä ajasta 40€/h. Kampauksiin käytetyt hiustuotteet ovat luonnonmukaisia.

Pikakampaus

15min/15€
Kun haluat nopeasti huolitellut hiukset vaikkapa päivämeikin kanssa.